Saf Perdaens

Specialiteiten: Master in de psychologie, gecertificeerde coach, ervaringsdeskundige genderdysforie 

“Worden wie je bent” 

Om te worden wie je bent, moet eerst durven zijn wie je bent. 

Ik begeleid individuen die zich niet identificeren met hun geboortegeslacht, en daardoor worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen in het leven. Als ervaringsdeskundige transgender begrijp ik de complexiteit van dit proces en dat het niet altijd gemakkelijk is om jezelf te zijn in een wereld die niet altijd openstaat voor gendervariatie. 

Als opgeleid psycholoog en gecertificeerde coach sta ik klaar om personen te begeleiden tijdens het transitieproces en/of zoektocht naar hun unieke identiteit. Of je nu aan het begin staat, al een deel van de weg hebt afgelegd, of behoefte hebt aan emotionele steun en begeleiding, ik help je verder om de vorm te vinden die écht bij jou past. 

Ik hanteer een holistische benadering die rekening houdt met zowel de emotionele als praktische aspecten van een transitie. Mijn doel is om individuen in transitie te helpen hun eigen kracht en identiteit te ontdekken, zodat ze authentiek, weerbaar en volledig trouw aan zichzelf kunnen leven. 

Naast individuele begeleiding bied ik ook ondersteuning aan ouders, familieleden en partners, omdat ik begrijp dat de transitie impact heeft op iedereen die erbij betrokken is. Samen kunnen we werken aan het begrijpen en versterken van de onderlinge relaties, zodat iedereen de nodige ondersteuning krijgt. 

Aarzel niet om contact met me op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken en je te ondersteunen tijdens jouw persoonlijke groeiproces naar zelfontdekking en zelfacceptatie.