Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

psychotherapeuten

Gezinstherapeut Jocelyne Sieuw

Jocelyne Sieuw

Een afspraak maken?

Contacteer mij via mail!

Contacteer mij via telefoon:

Specialiteiten: Psychologische hulpverlening , gezinstherapie

Soms loopt het leven even minder vlot, zie je het bos door de bomen niet meer, kan het allemaal als ’te veel’, of net als te weinig aanvoelen. Met een heel grote verscheidenheid aan vragen kan je bij mij terecht om samen na te denken en te praten. We kunnen nagaan welke weg je al aflegde, hoe je tot hier bent gekomen, maar ook hoe je je nu voelt en wat je voor jezelf wil. Hierbij volg ik jouw tempo.

Als master in de klinische psychologie geef ik grotendeels individuele therapieën. Daarnaast kan ik, dankzij mijn ervaring als gezinscoach, ook gezinsvragen en koppelvragen opnemen.

2022 Erkend psycholoog
2021 Gezinscoach mobiel
2018 Gezinscoach ambulant
2018 Master of Science Klinische Psychologie

Erkenningsnummer: 942134054

Image

Connect staat voor een team van experten op vlak van relatie, gezin en seksualiteit

Neem contact met ons op