Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

relatietherapie

Seksuologe & Psychologe An-Sofie De Boi

An-Sofie De Boi

Een afspraak maken?

Contacteer mij via mail!

Contacteer mij via telefoon:
+32 496 17 85 40

Specialiteiten: Seksuologische, relationele en psychologische hulpverlening

Studies toonden aan dat het leven in quarantaine een belangrijke impact kan hebben op de mentale gezondheid. Vaak voorkomende klachten zijn angst, onzekerheid, depressieve gevoelens, eenzaamheid, prikkelbaarheid, piekeren, moeite met slapen,…
De psychische gevolgen van quarantaine kunnen lang aanhouden, het is daarom belangrijk om tijdens deze periode zorg te dragen voor je mentale gezondheid. Therapie kan in tijden als deze extra veel deugd doen.

 

Vanuit een interesse in hoe mensen functioneren en wat in de mens omgaat, startte ik in 2010 de opleiding psychologie aan de Universiteit van Gent, daar studeerde ik af als master in de richting klinische psychologie.
Na mijn psychologie studie wou ik graag nog iets doen met mijn belangstelling voor relaties en seksualiteit, vandaar ging mijn keuze al snel uit naar de masteropleiding seksuologie.

Als klinisch psycholoog ga ik samen met cliënten die even in de knoop zitten met hun gedachten, gevoelens of gedrag, op zoek naar hoe het anders verder kan. Mijn studie van seksuologie heeft ervoor gezorgd dat ik steeds aandacht heb voor de persoon en z’n relatie met anderen.

Individuen alsook koppels kunnen bij mij terecht met persoonlijke vragen, vragen over seksualiteit en vragen over relaties.

2010-2014 Bachelor Klinische Psychologie
2014-2016 Master Klinische Psychologie
922122011 Erkenningsnummer psychologencommissie
2015-2016 Permanente vorming Forensische gedragswetenschappen
2016-2018 Master Seksuologie

Erkenningsnummer: 922122011

Image

Connect staat voor een team van experten op vlak van relatie, gezin en seksualiteit

Neem contact met ons op