Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

psychotherapeuten

Gedragstherapeut Valerie Depre

Valerie Depre

Een afspraak maken?

Contacteer mij via mail!

Contacteer mij via telefoon:
+32478 33 02 96

Specialiteiten: Individuele psychotherapie (cognitief-gedragstherapeutisch), systemisch denken, mindfulness, oplossingsgerichte therapie

Er zijn verschillende factoren (overvolle agenda, onevenwicht in work life balance, ervaringen uit het verleden, belangrijke gebeurtenissen, relaties, een nieuwe levensfase…) die een impact kunnen hebben op uw psychologisch en lichamelijk welzijn. Je kan een gevoel krijgen van machteloosheid, geen controle meer te hebben over je eigen leven, hoofdpijn, concentratiestoornissen, slaapproblematiek, verstoord eetpatroon… Na verloop van tijd ben je misschien vervreemd geraakt van jezelf: wie ben ik? Wat wil ik? Dit heeft bijgevolg een impact op jouw relatie met jezelf (innerlijke conflicten) en met anderen. Een hulpvraag kan dus zeer concreet of net zeer vaag zijn. 

Als klinisch psycholoog ben ik ervoor opgeleid om samen met jou de verbinding tussen “denken – voelen – doen” te verkennen, met als doelstelling hierin opnieuw evenwicht te vinden. Tijdens individuele gesprekken proberen we inzicht te verwerven in de betekenis van jouw klachten, en wordt er gezocht naar wat jou kan helpen om deze te verminderen of te doen verdwijnen. Er worden tevens handvaten aangereikt die je later nog kunnen verder helpen. Dit alles gebeurt bovenal op jouw tempo. Er is ruimte om jezelf centraal te zetten, de tijd te nemen, op adem te komen.

2010-2013 Bachelor Sociaal Werk – Maatschappelijke Advisering, Gent
2013-2015 Bachelor Klinische Psychologie, Gent
2015-2017 Master Klinische Psychologie, Gent
2016-2017 Opleiding bij Centrum ter Preventie van Zelfdoding, Gent
2017 Erkenningsnummer Psychologencommissie: 922118032
2019 Opleiding tot vertrouwenspersoon IDEWE, Roeselare
Image

Connect staat voor een team van experten op vlak van relatie, gezin en seksualiteit

Neem contact met ons op